На найбільшому хабарі минулого року на Буковині було затримано слідчого поліції

У середу, 13 лютого, у прокуратурі Чернівецької області  відбулась координаційна нарада з представниками всіх правоохоронних органів регіону, на якій правоохоронці підбили підсумки роботи за минулий рік, обговорили проблемні питання та визначили  пріоритетні завдання на 2019 рік.

Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Прокурор Чернівецької області Олег Соболь поінформував громадськість про результати роботи правоохоронної системи регіону за минулий рік.

Зазначається, що у 2018 році правоохоронці задокументували 27 корупційних правопорушень, пов’язаних з пропозицію, одержанням та наданням неправомірної вигоди.

“Найменша сума неправомірної вигоди становила 500 гривень (це – спроба громадянином надати неправомірну вигоду працівнику митниці за безперешкодне здійснення митного оформлення транспортного засобу), найбільша – 4,5 тис.  доларів США, що в еквіваленті становить майже 126 тис. гр. (вказану суму одержав слідчий поліції за вплив на прийняття рішення)”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, мова йшла про боротьбу з корупцією, організованою злочинністю, про роботу фіскальної поліції, представницькі повноваження прокуратури, проблемні питання з переміщення через державний кордон України контрафактної продукції, вирубки лісу, незаконне користування надрами.

Реклама

Залишити коментар