На Заставнівщині громада приймає рішення про перехід до ПЦУ (наживо)

На Буковині у неділю, 10 лютого, жителі села Товтри Заставнівського району приймають рішення про приєднання до Православної церкви України.

Члени релігійної громади планують зібрати підписи “за” і “проти” переходу до ПЦУ, передає “Буковина Онлайн”.

Як відомо, На Буковині ще дві релігійні громади вирішують сьогодні, 10 лютого, питання про перехід до Православної церкви України – громада жителів села Червона Діброва Глибоцького району та громада села Михальча Строжинецького району.

Реклама

Коментарі:

  • Правильно, хто хоче перейти до Української правослвної церкви!!! Бо священники ПЦУ МП уже не знають меж своїй брехливій інформації. Сьогодні митрополит Буковинський Мелетій у своїй проповіді до мирян наговорив кучу нісенітниці, згадавши як розвалювалась християнська віра в Україні коли прийшла Радянська влада,як захоплювались церкви і т.п., як всі плани ,повязані з релігією, будувались у Кремлі, і порівняв події тих часів з теперішнім часом і з нашою теперішньою владою, яка для нього є не прийнятною.Згадав також ,що це радянська влада заборонила правити служби Божі українською мовою, але сам чомусь править нам не зрозумілою мовою.. ТОму ЛЮДИ доказуйте своїми вчинками , що ми українці і хочемо мати свою церкву, свої храми, і свою мову, і своїх священників УКРАЇНСЬКИХ…

    • Все правильно владика сказав.
      А якщо для Вас незрозуміла старословянська мова, то це не означає що вона незрозуміла для всіх.

Залишити коментар