На Буковині зафіксовано хакерську атаку з Росії: зловмисники намагалися заблокувати інфоресурс

На позачерговій сесії Глибоцької ОТГ 9 лютого, яку ініціювали представники від сіл Михайлівка та Червона Діброва, депутати констатували факт хакерської атаки.

За їхньою інформацію, хакери з території Російської Федерації намагалися вночі заблокувати ряд інформаційних ресурсів в Чернівецькій області, повідомляє інформаційний портал Глибока.Info.

Депутати висловили припущення, що хакерська атака відбулась під контролем російських спецслужб. У зв’язку із ситуацією, народні обранці, запросили на позачергову сесію Глибоцької ОТГ заступників голови РДА та райради, начальника відділення поліції в Глибоцькому районі, представників Глибоцького міжрайвідділу СБ України в Чернівецькій області, яких поставили до відома. Правоохоронців та чиновників закликали вжити відповідні заходи та відреагувати на небезпеку з боку РФ, а також забезпечити правопорядок та території Глибоцького району.

Довідково: DOS-атака – напад на комп’ютерну систему з наміром зробити комп’ютерні ресурси недоступними користувачам, для яких комп’ютерна система була призначена.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Реклама

Залишити коментар