Злітно-посадкову смугу Чернівецького аеропорту треба негайно передати у державну власність – нардеп

Народний депутат України Максим Бурбак вважає, що потрібно негайно підписувати меморандум про співпрацю з Міністерством інфраструктури та передавати злітно-посадкову смугу Чернівецького аеропорту у державну власність. Це дасть можливість отримати з держбюджету потужне фінансування на її капітальний ремонт, продовження та розширення.

Адже, за словами Максима Бурбака, поки теперішня влада запроданців хазяйнує в Чернівцях, інвестицій у великі інфраструктурні проекти в місті годі й очікувати.

“Поки зграя запроданців тимчасово окупувала Чернівці, інвестиції в великі інфраструктурні проекти будуть оминати рідне місто. А потім може бути вже пізно! Нові аеропорти з сучасними злітно-посадковими смугами будуть у сусідніх областях, а Чернівецький аеропорт втратить свою привабливість.

Негайно треба підписувати меморандум про співпрацю з Мінінфраструктури та передавати злітно-посадкову смугу у державну власність, що дасть можливість отримати з держбюджету потужне фінансування на її капітальний ремонт, продовження та розширення. Іншого виходу немає!!!”, – йдеться у дописі народного депутата у Facebook.

Реклама

Залишити коментар