Каспрук Бешлею: відповідайте за свої вчинки перед чернівчанами

Олексій Каспрук зауважив, що нинішні керманичі міста зобов’язані відповідати за свої вчинки, і в першу чергу – перед чернівчанами. 

Про це він заявив під час ефіру передачі “Пряма відповідь” на каналі “Чернівці”, відповідаючи на запитання директора Департаменту ЖКГ міськради Володимира Бешлея.

Зателефонувавши у студію, Володимир Бешлей повідомив, що йому “дивно слухати критику” у свою адресу від Олексія Каспрука.

Також він додав, що у 2008 році, коли був головою комісії з контролю за якістю ремонту доріг, був одним із перших депутатів, який ставив вимоги щодо якості виконання ремонтних робіт.

“Щоб це було не на один рік, а на п’ять років. Сам ініціював внести зміни у договори з підрядниками”, – зазначив Бешлей.

Окрім того, директор Департаменту ЖКГ заявив, що як тільки він розпочне ремонтні роботи, так одразу надходять запити від Олексія Каспрука, Максима Бурбака, виклики у поліцію.

Натомість ведучий у студії перепитав, чи надходять запити саме тоді, коли активні роботи ведуться у зимовий період, коли такі роботи недоцільно розпочинати.

“Далі буде більше”, – відповів Каспрук Бешлею на скаргу щодо запитів.

Як зауважив Каспрук, за те, у чому його звинувачують – він відповів і перед громадою, і перед правоохоронними органами.

“За те, що ви наробили в місті, доведеться відповідати”, – звернувся Олексій Каспрук до Володимира Бешлея і нинішніх керманичів.

Каспрук зауважив, що ні він, ні громадська організація “Центр реформації і розвитку”, як йдеться на їхній сторінці у соцмережі, не можуть отримати проектно-кошторисну документацію по проспекту Незалежності та акти виконаних робіт.

“Якщо мені подзвонять чернівчани і дадуть хоч одне із тих питань, що ви мені “закинули” – я відповідатиму. А ви відповідайте за свою роботу, відповідайте за те, що ви зробили. І це не моя брехня. Вийдіть на вулицю, вийдіть на проспект Незалежності і послухайте, що про вас говорять люди. Бо ви зробили дурницю. Бо ви не фахівець. Бо у вас сьогодні зовсім інша мета на цій посаді”, – заявив у ефірі Каспрук.

Реклама

  • пельмень іди протрезвій а потім пройдись по Хмельницького ,а потім заверни на пл Філармонії і полюбуйсятим музикальним фонтаном який ти особисто будучи керівником фірми робив

Залишити коментар