Подружжя використовувало 4-річну доньку для зйомок фільмів 18+: поліція затримала спонсора відео

В Україні подружня пара – обоє є вихідцями однієї з держав Кавказького регіону – протягом останніх двох років використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео.

Правоохоронці України та Республіки Білорусь спільно виявили діяльність іноземця, який замовляв порнографічні відео та фінансував злочинну діяльність подружжя.

У вівторок, 5 лютого, у Мінську (Республіка Білорусь) його було затримано, повідомляє Департамент кіберполіції Нацполіції України.

Як раніше повідомлялося, правоохоронці виявили канал розповсюдження файлів порнографічного характеру за участі дітей. До такої діяльності була причетна сімейна пара – 29-річний чоловік та його 30-річна дружина, вихідці з Кавказького регіону. Для своєї злочинної діяльності подружня пара використовувала свою доньку. Зловмисники вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео.

Пізніше судом подружжя було арештовано.

Працівники кіберполіції під час проведення досудового розслідування встановили IP-адресу мешканця міста Мінськ (Республіка Білорусь), причетного до фінансування протиправної діяльності в Україні.

Відтак правоохоронці встановили, що 40-річний мешканець міста Мінськ займався створенням сценаріїв для фільмів порнографічного характеру, фінансував діяльність подружжя та надавав вказівки щодо створення порнографічної продукції за участі дитини. Для конспірації своїх дій чоловік використовував криптогаманець.

Реклама

Залишити коментар