Чернівчани вимагають карати винних у вбивстві безпритульних тварин

Зареєстроване на сайті Єдиної системи місцевих петицій звернення щодо припинення вбивств безпритульних собак і покарання винних, набрало необхідну для розгляду кількість голосів.

“Припинити та покарати жорстоке незаконне вбивство безпритульних псів!
З 25.01 і станом на сьогодні включно, район вулиць Алма-Атинська, Канівська, Дубінська а також Проспект Незалежності сколихнуло лихо. Щодня жорстоко вбивали безпритульних собак, отруївши залишали в муках здихати. Не стало в живих близько 20 тварин. Очевидцями передсмертних пекельних страждань були, в тому числі, діти, які любили цих тварин (що видно із фото). Дорослі, зі сльозами на очах, хоронили своїх вірних друзів. Ці собаки жили в наших дворах давно, не ходили зграями (по 3-4 в дворі), були стерилізованими, доглянутими, люблячими, але їх бездушно отруїли.

Є зафіксовані виклики поліції до яких прикріплені заключення про отруєння від ветеринарної клініки, надані фото та описи свідків. Просимо знайти та покарати винних в даному злочині, згідно із порушенням ККУ ст. 299 “Жорстоке поводження з тваринами”. Адже явно порушили закон України.

Все починається з маленького ….. з вбивства тварини, яка себе ніяк не може захистити. Чим це все закінчитись може?”, – йдеться у тексті петиції.

Автор: Майданюк Олександра Романівна
Дата початку збору підписів: 1 лютого 2019 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше: 19 лютого 2019 р.

Станом на 6 лютого петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Реклама

  • Тут абсолютное бездействие полиции . Какие то нелюди травят собачек в городе .

Залишити коментар