Пожежа на складах у Києві: є загроза обвалу конструкцій

Станом на ранок 3 лютого на місці пожежі на складах у Києві спостерігається тління окремих осередків, а також існує загроза обвалу будівельних конструкцій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в м. Києві.

Станом на 10:00 рятувальники продовжують гасіння окремих осередків пожежі на площі 1500 кв. м., є загроза руйнування будівельних конструкцій. На місці події працює 27 одиниць основної та спеціальної техніки та 97 чоловік особового складу.

Нагадаємо, 2 лютого об 11:52 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в чотирьохповерховій складській будівлі на вул. Червоноткацькiй, 69, що у Деснянському районі столиці. За попереднiми даними, зайнялось складське приміщення, де знаходилися пластиковi та паперовi матерiали, а також електронiка.

По прибуттю на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів, площа пожежі вже досягла великих обсягiв, адже, через велику завантаженість приміщень горючими матеріалами та відсутністю протипожежними перегородками, вогонь швидко поширювався. На території об’єкту відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання, тому, аби забезпечити пожежні автоцистерни водою, вогнеборцям доводилося прокладати магістральні лінії великою протяжністю, але, навіть і в тих пожежних гідрантах тиск недостатній для ефективної ліквідації пожежі, також проводиться і підвоз води до місця пожежі.

О 23:03 пожежу на площі 10500 кв. м. локалізовано. Ліквідація пожежі триває.

На місці події працювавало 35 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 137 чоловік особового складу, а саме, від ГУ ДСНС України у м. Києві задіяно 32 одиниці техніки та 126 чоловік особового складу, від ГУ ДСНС України у Київській області – 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу.

Інформації щодо жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення займання встановлюється.

 

Реклама

Залишити коментар