Зураба Аласанію відсторонили від керівництва Суспільним мовленням

Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України прийняла рішення про дострокове відсторонення Зураба Аласанії з посади голови правління Суспільного мовлення.

Про це у Facebook повідомила заступниця голови наглядової ради НСТУ Світлана Остапа.

“Щойно Наглядова рада Суспільного більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією. 9 за, 3 проти”, – написала вона.

Рішення наглядової ради також підтвердив у Facebook член НСТУ Олексій Панич.

У Наглядовій раді НСТУ не коментують причину  дострокового відсторонення, пише “Українська правда”.

За інформацією від джерел, порядок денний був завчасно підготовлений і питання про відсторонення Аласанії у ньому не було.

В’ячеслав Козак, який потрапив в комісію по квоті “Радикальної партії” декілька разів пропонував проголосувати за відсторонення Аласанії, але його пропозиції були відхилені. Однак дев’ятеро людей все ж таки підтримали ідею голосування. Саме вони і проголосували за відсторонення Аласанії.

Джерела повідомляють, що в Аласанії з В’ячеславом Козаком та Олексієм Паничем та з іншими членами наглядової ради НСТУ були постійні конфлікти, які загострювалися останні півроку.

Водночас голова Наглядової Ради НСТУ Тетяна Лєбєдєва повідомила, що причини такого рішення опублікують в протоколі засідання.

За словами Лєбєдєвої, протокол можуть опублікувати за тиждень, після погодження з усіма, хто брав участь в засіданні.

Фото – detector.media.

Реклама

Залишити коментар