Сім’я, яка постраждала під час жахливої аварії в Сторожинці, потребує допомоги

Сім’я, яка 8 січня 2019 року постраждала внаслідок масштабної ДТП у місті Сторожинець, потребує допомоги небайдужих.

Про це у Facebook повідомляє користувачка Ольга Костынян, пише molbuk.ua.

Вона зазначила, що постраждалі у нічній ДТП, яка сталася 8 січня у Сторожинці, постражала ціла сім’я: батько, мати і двоє дітей.

“Всі потерпілі у дуже важкому стані в реанімаційних відділеннях м.Чернівців та м.Сторожинець. Лікарі борються за їхнє життя!!! Сім’я багатодітна, малозабезпечена. Лікування дороге та довгострокове!!! Батько, Марку Федір, та мати, Злотар Наталія, в комi з травмами головного мозку важкого ступеня знаходяться у реанімації лікарні на вул.Фастівській м. Чернівці (9 поверх). В чоловіка ушкоджені шийні хребці, в жінки перелом кісток таза. Донька, Злотар Христина, з численними переломами та травмами важкого ступеню знаходиться в реанімації лікарні м.Сторожинець. Всi вище вказанi люди в комi! Семирічний син, Злотар Дмитро, з розривом печінки, забоєм легенів та селезінки знаходиться в дитячій хірургії на вул. Буковинський м.Чернівці. На родину дома чекають ще шестеро дітей!”, – повідомила користувачка.

Вона закликала усіх небайдужих долучатися до збору грошей на лікування сім’ї.

Сьогодні, 31 січня, на сесії Чернівецької міської ради також закликали всіх небайдужих допомогти людям зібрати кошти на дороговартісне лікування.

Перераховувати кошти можна на картковий рахунок: ПриватБанк – 5168 7573 8804 6221. Альфа банк – 26 25 700 68 02044. 

Також можна власноруч купити ліки та передати особисто в лікарню лікарям. Список необхідного можна дізнатись за номером телефону старшого сина, Василя Злотаря – 098 453 78 17.

Реклама

Залишити коментар