“Чернівціводоканал” похизувався новим мулососом за майже 3 млн грн

«Чернівціводоканал» закупив спецтехніку за власні кошти – автомобіль мулососний на шасі МАЗ-5340.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Зазначається, що автомобіль закуплено в рамках реалізації інвестиційної програми-2018, кошти на яку закладено в тарифи. Вартість його складає 2 млн 800 тисяч гривень.

Машина призначена для експлуатації на підприємствах, що обслуговують міські каналізаційні мережі, та використовується для профілактичної очистки каналізаційних і водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймальників.

Також автомобіль може бути використаний для викачування, короткотривалого зберігання та транспортування рідких відходів, повідомляють на підприємстві.

Водночас, у коментарі до допису на Facebook-сторінці заступника директора підприємсва Ярослава Цуркана колишня радниця міського голови Ірина Карімова зазначила: “Машина куплена за кошти інвестпрограми, тобто кошти, які акумулються в тарифі на розвиток. Куплена саме по тій інвестпрограмі, яку писав Аркадій Береза ще з Анатолієм Чабаном і за яку з великими потугами в кінці року проголосував виконком, а потім у грудні ледь не провалили на НКРЕКП, бо Василь Продан сам не поїхав її захищати, Середюка не послав, а Ковалюка там слухати не схотіли. Отож мусив Продан одягати мешти і бігом на наступний лень в НКРЕКП їхати, програму захищати”.

Також Карімова повідомляє, що за два роки це вже третя така машина, яку придбав водоканал.

“Машину придбали у ТОВ ТД ” Будшляхмаш” за 2 млн.898 тис.грн. Договір укладено 27 грудня минулого року. Це вже третя така машина, придбана за останні два роки водоканалом. А от тендер на закупівлю фургону спеціалізованого для аварійної бригади за 1,5 млн грн. 27 грудня відмінили, бо “відпала потреба “у водоканалу у такій техніці. То чого потреба у фургоні відпала, коли аварійних бригад стало більше?”, – йдеться у дописі Ірини Карімової.

Реклама

Залишити коментар