31 січня міськраду пікетуватимуть три групи чернівчан – ЗМІ

У Чернівцях 31 січня поблизу приміщення міської ради очікується щонайменше три пікети за участю мешканців міста.

Як повідомляє molbuk.ua, про наміри провести акцію в стінах міської ради заявляла група чернівчан, яка обурена діями головного лікаря пологового будинку №1 Дмитра Манчуленка. Вони мають намір вимагати у секретаря Чернівецької міськради Василя Продана “не загравати із жителями”, а ініціювати ухвалення справедливого рішення у справі щодо заступника головлікаря Владислава Гошовського.

Водночас жителі мають намір вимагати у керівництва Чернівецької міськради ухвалення Статуту пологового будинку №1 у новій редакції. Варто зауважити, що цей проект рішення внесений до порядку денного чергової сесії.

Ще одна група чернівчан планує зібратися під міськрадою через жахливий стан доріг у місті. Наразі учасники Viber-групи “Дорожня ситуація Чернівців” обговорюють питання щодо проведення пікету в стінах ратуші 31 січня.

“Пан Продан та пан Бешлей будуть звітувати про свою діяльність та керування містом. Я думаю у кожного є багато питань до них”, – пише один з учасників групи.

Раніше про наміри провести пікет у міській раді заявляли підприємці ринку “Буковинський”, які обурені тим, що міськрада хоче виділити в оренду на 15 років фірмі депутата Валерія Чинуша земельну ділянку під вказаним ринком. Люди хвилюються, що внаслідок цього рішення вони можуть залишитися без робочих місць.

Реклама

Залишити коментар