На Заставнівщині автобус з пасажирами з’їхав у кювет – ДСНС

28 січня у селі Звенячин Заставнівського району водій рейсового автобуса через погіршення погодних умов не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Люди, котрі перебували в автобусі, самостійно вийшли із нього, проте виїхати назад на дорогу водій не зміг, тому викликав рятувальників. На місце події прибули працівники 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Заставна. За допомогою пожежного автомобіля рятувальники відбуксирували рейсовий автобус з кювета.

Уночі 29 січня у селі Петраші Путильського району через ожеледь та сніг не змогли продовжити рух водії трьох вантажних автомобілів. На допомогу їм прибули рятувальники 6 державної пожежно-рятувальної частини смт Путили. Рятувальники за допомогою спецтехніки відбуксирували вантажівки, після чого водії самостійно продовжили рух автошляхом.

Окрім цього, впродовж доби працівники Служби порятунку тричі проводили буксирування автомобілів з кюветів у місті Чернівці. Також рятувальники виїжджали на надання допомоги водіям у Новоселицькому та Хотинському районах.

Всього минулої доби рятувальники Чернівецької області відбуксирували на засніжених дорогах 9 транспортних засобів.

Реклама

Залишити коментар