Лоукостер Ryanair завершив купівлю австрійського Laudamotion

Лоукостер Ryanair придбав 100% акцій австрійської авіакомпанії Laudamotion. Раніше частка Ryanair складала 75%.

Зазначається, що австрійська компанія вже відкрила продаж квитків з України. Після завершення угоди та придбання 100% акцій Laudamotion, у цій компанії очікують на збільшення видатків на розвиток та розширення мапи польотів. Водночас, наразі не повідомляють, у які саме країни почне літати австрійська компанія, повідомляє “Громадське”.

Бази Laudamotion розташовані у Відні, Штутгарті, Дюсельдорфі та Пальмі. Саме з цих міст найімовірніше будуть відкривати нові дешеві авіаперельоти.

Зазначимо, що Ryanair придбав перші 25% акцій австрійської компанії у березні 2018 року. Після цього, там збільшили свою частку до 75%, а у грудні уклали угоду про повний перехід Laudamotion під контроль Ryanair.

Як повідомляли раніше, починаючи з 1 лютого в Україну літатиме ще один лоукостер – австрійська Laudamotion, що є дочірньою авіакомпанією Ryanair. Laudamotion запускає рейси з Відня в Штутгарт, Марракеш, на грецькі острови Кос, Корфу, Закінтос, Родос, Міконос, Крит, а також в столицю України – Київ (Бориспіль).

Реклама

Залишити коментар