Чернівцями керує привид? Хто у міськраді самопроголосив себе мером

 Міського голови у міськраді немає, а розпорядження міського голови – є.

25 січня на офіційному сайті Чернівецької міськради опублікували повідомлення щодо комплексу організаційних та санітарно-протиепідемічних заходів у місті.

Текст починається зі слів “Відповідно до Розпрядження міського голови…”

Далі – йдеться про те, що “з 25 січня введено в дію Комплексний план організаційних та санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій серед населення Чернівців в епідемічний сезон 2018-2019 років”.

Як відомо, півроку тому 29 запроданців-депутатів на чолі з секретарем міської ради Василем Проданом достроково припинили повноваження Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

Відтоді містом керує секретар. Тоді хто видає розпорядження міського голови?

 

 

 

фото – fergana.agency

Реклама

Коментарі:

  • Головне що робить щось в даний час для міста, зокрема і заходи щодо грипу. А як себе називає – аж не так важливо.

    • Що робить???Крім піару та популізму нічого не робить!!! Тимчасово живу в Хмельницькому , а в рідні Чернівці приїжджаю кожні вихідні. Це жах!!! Порівняно з Хмельницький наше місто безхазяйне, недоглянуте, брудне і напіврозвалене… Шкода

  • Щось останнім часом багато їх розвелося, ось наприклад у Садгорі люди говорять, що і депутат Казимірович Валерій, також наразі мер, але хто його вибирав ніхто не знає, для людей від його дружини також чути ці слова не зрозуміло. Вони може просто хочуть, щоб так було, тому в них і розвинулася манія величчя. Їм повинно бути соромно, ганьба. Вони тому і скидують своїх попередників, бо знають, що іншим способом ніяк не будуть при владі. Люди відкрийте очі кого ви обираєте.

Залишити коментар