Скандал у Ломачинцях: противники децентралізації вдаються до тиску

Про інцидент, який трапився у Ломачинецькій школі, повідомив депутат Сокирянської районної ради Ігор Нажига. 

Депутат обурився через те, що людину, яка підтримує реформу децентралізації, а саме приєднання Ломачинців до Новодністровська, утискають, використовуючи як моральний, так і адміністративний тиск. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Підтримав місцевого депутата і нардеп Максим Бурбак, який неодноразово закликав громаду з Сокирянщини поважати один одного і мирно провести реформу децентралізації.

“Лишень вчора просив громаду адекватно поводитись один з одним. Жоден політикан не має права ділити громаду. Це вже робили політтехнологи януковича коли ділили країну задля виграшу на виборах. Результат ми зараз бачимо. Нічому аграріїв-латифундистів історія не вчить! Все одно громада переможе, а політиканчиків чекає забуття !!!” – прокоментував ситуацію Бурбак.

За словами Ігоря Нажиги, працівницю Ломачинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. не допустили до її робочого місця, закривши двері на замок, а речі – викинули.

“Коли працівниця прийшла на роботу, то виявила замок на своєму підсобному приміщенні (до речі, це не працюючий туалет школи) виявила змістовну табличку “власть помінялася” і амбарний замок…Всі її робочі речі в коридорі школи…Але і це ще не все, більшу частину горщиків з взонами викинули на вулицю”, – йдеться у повідомленні.

Як стверджує депутат районної ради, так ініціативна група з питань децентралізації та районна влада “реагують на Новодністровську ОТГ”.

Зазначається, що на місце викликали поліцію і представників старостинського округу і громади.

Реклама

Залишити коментар