Максим Бурбак: Те, що робиться на вулицях Чернівців – невігластво

Народний депутат України Максим Бурбак заявив, що буде вимагати у Верховній Раді винесення на голосування питання про перевибори Чернівецької міської ради, оскільки те, що зараз робиться на вулицях міста – невігластво.

Про це нардеп повідомив в ефірі передачі “Пряма відповідь” на місцевому телеканалі “Чернівці”.

“У вас розум закінчився і совіть”, – так Максим Бурбак прокоментував ситуацію з відсутністю технічної солі у Чернівцях.

Як відомо, днями представники комунального підприємства “МіськШЕП” заявили про те, що запаси солі для посипання доріг закінчилися.

“Виїжджаю на округ – суха траса, все прибирається, все робиться. Що у Чернівцях заважає? Вперше за 20 років забули сіль закупити. Сіль у них закінчилася”, – сказав Бурбак.

“Докерувалася команда. Продан і 29 зрадників уже показали, що вони роблять з містом. Вони його плюндрують. Місто не заслужило на це”, – обурився нардеп.

Бурбак нагадав про те, що Урядом було прийнято рішення щодо заборони розміщення залишків фінансів громад органів місцевого самоврядування на рахунках у банках.

“Те, що сталося у Чернівцях минулого року, коли 300 мільйонів гривень лежали на рахунках у банках, доки ця банда не зняла міського голову Олексія Каспрука. Тоді кошти почали використовувати”, – розповів нардеп.

Також Бурбак прокоментував дорожні роботи, які розпочали у Чернівцях напередодні зими. За його словами, те, що зняли верхній шар асфальту – чим спричинили руйнування основи – приведе до зайвих витрат на ремонтні роботи.

Народний депутат анонсував чергове зернення до правоохоронних органів з цього питання, оскільки за такі вчинки винні мають понести відповідальність.

Реклама

Залишити коментар