У Красноїльську облили фарбою білборд, на якому зображені Порошенко та Епіфаній – ЗМІ

У Чернівецькій області невідомі облили фарбою білборд із зображенням президента України Петра Порошенка та митрополита Епіфанія.

Про це йдеться у заяві секретаріату Чернівецької територіальної організації партії БПП “Солідарність”, пише molbuk.ua.

Зазначається, що інцидент стався учора, 21 січня у селищі Красноїльськ.

У повідомленні йдеться, що наразі правоохоронці ще не встановила осіб, причетних до цих протиправних дій.

“Випадки, коли нищать рекламні білборди та сіті-лайти, на жаль, є непоодинокими в області. Прикро, але винуватців та замовників досі не встановлено. Ми вважаємо, те, що сталося у Красноїльську, є сигналом того, що хтось на Буковині прагне на догоду Москві посіяти розбрат між вірянами, оскільки згадані дії позбавлені ознак звичайного хуліганства і носять чітке політичне забарвлення”, – йдеться у заяві.

“Такі дії зловмисників очевидно є замовними і органічно вписуються у загальну картину дискредитації української влади та нашої держави, яку розгорнули російські емісари та п’ята колона Путіна, у тому числі дехто з місцевих клерикалів. Зрозуміло, що головною метою авторів провокації є дестабілізація ситуації у переддень президентських виборів, налаштування людей один проти одного, зрив державотворчих процесів, які втілює Петро Порошенко”, – зазначила організація.

Представники БПП закликали представників місцевої влади, поліції та СБУ якнайшвидше розслідувати цю провокацію.

Реклама

  • ніхто нічого не хоче поганого
    які процесиробить порошенко креде наші гроші і хоче настроїти людей одни проти других з церковною темою яка різниця який патріархат але люди не розуміють що він це робить для рейтингу і купив всі канали і вони пишуть цю хрень люди самі вийшли і почистили біг борд і правильно зробили бо нам набрид цей барига.

Залишити коментар