“Чернівціводоканал” заперечує інформацію про можливе відключення електрики за борги

Заступник директора КП “Чернівціводоканал” Ярослав Цуркан заперечує інформацію, поширену місцевими засобами масової інформації про те, що підприємство через борги найближчим часом може залишитись без електропостачання.

Посадовець стверджує, що “КП “Чернівціводоканал” 21 січня підписало Договір за номером 306 з ТзОВ “Чернівецька Обласна Енергопостачальна компанія”  дія договору діє з 01.01.2019 р. по 31.12.2019 р., ціна закупівлі за 1 кВт -1 грн 96 коп. з ПДВ”.

Про це Ярослав Цуркан написав на своїй сторінці у Facebook.

“22.01.2019 року в засобах масової інформації з’явилося повідомлення щодо відключення КП “Чернівціводоканал” від електропостачання відповідно до листа Державного підприємства “Укрінтеренерго” і нібито має відбутися відключення 6 лютого 2019 року по причині заборгованості в сумі 11.2 млн.грн.
Нагадаю, що безперервна подача електроенергії складає основу самого функціонування підприємства, адже забезпечує складну систему робіт електродвигунів, які забезпечують належний тиск для подачі води Дністровського водогону в напрямку міста Чернівці і беспосередньо в місті.
Також досить важливим є те, що проплата за електроенергію складає чи не 50% від загального річного бюджету витрат підприємства .
Новина викликала неабиякий резонанс в городян, свої думки та бачення в соцмережах висловив і Олексій Каспрук.
Але скоріш за все сенсації не вийшло!”, – йдеться у дописі.

“Тож можемо офіційно повідомити, що Підприємство “Чернівціводоканал” 21.01.2019 року підписало Договір за номером 306 з ТзОВ “Чернівецька Обласна Енергопостачальна компанія”, дія договору діє з 01.01.2019 р. по 31.12.2019 р., ціна закупівлі за 1 кВт -1 грн 96 коп. з ПДВ.
Тож відповідні документи свідчать про те, що керівники та працівники підприємства діють відповідно до своїх посадових обов’язків, забезпечуючи функціонування підприємства.
Вважаємо інформацію про відключення такою, що не відповідає дійсності та чекаємо на вибачення і спростування неправдивої інформації!”, – заявив чиновник.

Реклама

Залишити коментар