Зеленський зрештою підтвердив, що має кінобізнес у Росії (відео)

Оголосивши про свої політичні амбіції, Володимир Зеленський став об’єктом підвищеної уваги. Днями суспільство сколихнуло журналістське розслідування про те, що шоумен досі має кінобізнес у Росії.

Володимир Зеленський зрештою підтвердив дані розслідування про те, що він має бізнес в РФ.

“Ми вийдемо з цієї компанії як засновники. Легше було б приїхати туди (Росію – авт.) і зі всім розібратися. Але приїхати туди не можу. Нотаріально? Треба людям передавати це право, щоб вони замість нас виходили з компанії і закривали її. Але контракти… Чому ми маємо дарувати росіянам гроші з роялті?” – прокоментував Зеленський.

“Я зрозумів, що можу вийти не з компанії, яка в Росії, а з кіпрської, яка є власницею російської”, – додав шоумен і повідомив, що найближчим часом вирішить ситуацію.

Як раніше повідомляли, журналісти дослідили кінобізнес Володимира Зеленського у Росії. “Схеми” – спільний проект Радіо Свобода та телеканалу “UA: Перший” – проаналізували заяви Володимира Зеленського з його нещодавнього інтерв’ю Дмитру Гордону і знайшли суттєву невідповідність у них про те, що із початком війни він закрив свій бізнес у Росії.

Відео – “Радіо Свобода”.

Реклама

Залишити коментар