У Чернівцях освітяни, відео з якими поширили в мережі, вимагають публічного вибачення від громадської активістки

Днями у мережу виклали відео, зняте головою ГО “Центр протидії корупції” у Чернівецькій області Раїсою Диякон, про те, як колектив Навчально-методичного центру ПТО святкував ювілей колеги у робочий час в одному із закладів міста.

Раїса Диякон зайшла до бару, де освітяни святкували, відзняла про це відео і навіть викликала патрульну поліцію. Вона вважає це порушенням трудового законодавства і вимагає провести службове розслідування.

Це відео викликало у громадськості шквал обурення, а у Департаменті освіти та науки Чернівецької ОДА повідомили, що висновки у цій історії робитимуть після проведеного службового розслідування стосовно усіх освітян, які були у барі.

Однак, пізніше у спільноті “СтопХам Буковина” користувач соціальної мережі Facebook Олександр Доник повідомив інші деталі справи: відео, оприлюднене у мережі, – це тільки уривок, а освітяни вимагають публічного вибачення від Раїси Диякон.

ГО “Центр Протидії Корупції Чернівецької Області” розкрив схему корупційних педагогів, які дозволили собі святкувати ювілей у “найдорожчому ресторані” нашого міста. Виклали в мережу відео, тривалість 3 хв., (зрозуміло, що обрізане), бо під час цього розслідування пані Диякон Р., просила вибачення у присутніх. В той час, колективом НМЦ ПТО було написане звернення до ЗМІ, в якому вони публічно вимагають вибачень від цієї особи, яка так завзято бореться з корупцією”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, як повідомив Олександр Доник, на сторінці ГО “Центр Протидії Корупції Чернівецької Області” видаляють окремі коментарі.

“Під оригінальною публікацією видаляються коментарі, які заважають пані Диякон Р., або вказують на її брехню чи упередженість у цій справі”, – зауважив користувач.

Фото – скрін, з facebook.

Реклама

Коментарі:

  • Якщо покопатись в друзях у фейсбуці пана Доника, то знайдемо багато людей, які сиділи за столом. Тому брати до уваги коментарі цієї людини- смішно! Він за пару $ напише все що потрібно. А цікаво чому ж освітяни так обурились? Напевно із за такого маленького порушення стануть відомі подробиці набагато більших порушень, які є за плечима майже у кожного з присутніх. А саме відмивання коштів, хабарництво, “продавання” дипломів, оренда приміщень за копійки, і цей список можна продовжувати дуже довго. А “кришує” це все Палійчук Оксана Михайлівна. І цей випадок вона теж гарно прикриє. Нажаль це наша Буковинська правда!

  • Моя дитина та багато знайомих вчатся в пту. І не можу сказати що навчання безкоштовне! І знаю від знайомих що придбати диплом або свідоцтво можливо без проблем. Тому напевно ці керівники такі зубожілі, нещасні та голодні!

  • На скільки я розумію то вони пиячать в робочий час. А цей Доник – додик їх захищає. Класно виходить! А скільки він бере за послуги? Це потрібно до Держпраці та соцзахисту звертатись та до прокуратури- шо це за тривалість роб.часу та цільове використання державних коштів!

    • Цей Доник створив на сторінці Стоп Хам свою закриту групу тільки з своїх людей. При спробі написати коментар він заблокував доступ до сторінки. То як може ця людина брехати прямо, коли це він видаляє і блокує сторінки людей. Є ще одне відео на сторінці Стоп Хам, то там усі пишуть коменти і ніхто не видаляє. І доречі не погані відклики про Диякон і організацію. Мені самому колись ця організація допомогла добитсь правди. Молодці! таких побільше людей. Добре, що хоть хтось не боїться праду показати.

  • Яке вибачення може бути, коли проводиться службове розслідування за участю Міністерства освітиі та перевірка поліції. Поки не буде результату, про, що можна говорити. На відео з новин ТРК Буковина, чітко самі посадовці кажуть, що робочий день до 17.00. Микитюк каже до 16.30 а Палійчук взагалі до 18.00, то хто бреше? за, що вибачатись організації? Це вони повинні вибачитись перед порядною організацією та перед усіма людьми, за те, що в робочий час святкують. Ще наглості вистачає брехати. На відео не видно, що активістка вибачається. Може це брехня? Щоб дескридидувати тих хто показує народу правду. За то видно , як посадовці напилися і виганяли з аудіторії, сказавши, що ресторан їхня власність. Тепер кричать, що перед ними вибачались. Мабудь перепили і сиділи не з 16.00 а 15.00. А коменти може самі видалили? Тепер відеомонтаж дуже легко робиться. У них просто почалась істерика. Тепер швидко будуть підробляти накази заднім числом. Не забувайте, що є таке слово експертиза. Наслідки якої у випадку підробки тянуть за собою кримінальну відповідальність за ст. №366 КК України.

  • Интересно, а можно я тоже так сделаю с колегами, уволит ли меня мой шеф. А нет – проведёт служебное раследование и скажет что всё ок, продолжайте работать! Да любой часник за такое увольняет! Позор тем кто защищает этот сброд!

  • На даний момент стало відомо, що активіст Олександр Доник, який яро захищає освітян, працює майстром виробничого навчання в Чернівецькому вищому комерційному училищі КНТЕУ. Директор даного училища також був присутній на святкуванні. До речі Кирилюк Микола Володимирович, (в центрі столу) колишній працівник Держфінінспекції. І це напевно тому колишнє процвітаюче 10 училище ( при покійному директорі Маришевій М.Ю.) прийшло в повний занепад. І ще запитання чого може навчити Олександр Доник учнів, якщо він постійно бігає по місту в пошуках інформації для групи СтопХам Буковина?

    • Тепер я розумію чому він блокував мою сторінку, щоб я не написав коментар. Він фактично адміністратор і не хотів поганих коментарів. То, що в Стоп Хамі працюють брехуни?

  • Пане Доник, а чому Ви блокуєте на своїй сторінці коменти ? Чогось боїтеся? Працюєте на ,”хазяїна” , підлабузнюючись,? Ой, я й забула, що Микитюк в КНТУ викладає англійську….. Пані Раїса, зробіть запит на перевірку сумісництва даної особи …. Багато чого навчить учнів( якщо вони взагалі її бачили на уроках) разом із таким директором та майстром в/н. А ще, забули про головну освітянку ПТО- Бурченко Лілію Михайлівна. Актуальність, Ви де? Позлрять вашу профтехосвіту ,та ви як Му- му, мовчите. А що вам сказати … Ви ж подружки з Микитюк, Палійчук…. ” Тіна” ніхто не е знає. А ти Додік, напевно премії получпєш кожний квартал? Читачам пишеш сценарій роботи КНТУ та НМЦ?

  • Якась дурня виходить, зі слів Доника – пані Диякон прийшла до ресторану з випиваючими освітянами, щоб попросити в них пробачення??? Шановний Доник-коли щось пишите, хоч знажте про що , про кого, і де ??? Думаю в очах туман…

  • Доник, Доник. Ви ж два слова не можете звязати . Напевно це на вас впливають індивідуальні заняття з пані Палійчук. А не хочете до неї записатися в недільну школу , та вивчати Християнську етику, а заодно і
    повчитися етиці спілкування . Бо говорити ” ментовськими ” заготовками .Напевно , вчителем був Макаревич. Вони на відео як дві ” солодкі парочки” з Кирилюком ..

Залишити коментар