Непорозуміння з представником Буковини у Раді ветеранів: АТОвці організовують збори

У Чернівцях група місцевих учасників бойових дій проведе збори у зв’язку з непорозумінням, яке виникло через призначення представника Чернівецької області у Раді ветеранів при Міністерстві у справах ветеранів.

За словами бійців АТО, 17 січня обраний від Чернівецької області представник у Раді ветеранів Андрій Пуздряк прибув на засідання Ради до Києва. Про це повідомляє molbuk.ua.

“Однак, під час засідання з’ясувалося, що від області присутній інший “представник” – Марусик Євген, який 5 січня 2019 року на зборах офіційно зняв свою кандидатуру і за нього не голосували взагалі. При цьому, Марусик Євген подав документи, згідно яких його обрали дві громадські організації “Чернівецьке обласне об’єднання учасників, ветеранів, інвалідів АТО та їх сімей” та “Об’єднання учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та патріотичної молоді НЕСКОРЕНІ”, а також окремі учасники бойових дій та волонтери”, – йдеться у повідомленні представників громадських організацій.

“Водночас в ході опитування учасників зборів, встановлено, що Громадська організація “Об’єднання учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та патріотичної молоді НЕСКОРЕНІ” створена та зареєстрована у Головному управлінні Регіональної статистики 28.12.2018 року, що вказує на можливий замовний характер її створення. Співпадіння? Не думаємо! При цьому думка більше 30-ти патріотичних організацій краю чомусь була проігнорована. В результаті викладених махінацій, чомусь Рада ветеранів при Міністерстві у справах ветеранів України 17.01.2019 року офіційним  представником від Чернівецької області призначила Марусика Євгена, тим самим проігнорувала протокол від 5.01.2019 р. зборів про обрання Пуздряка Андрія”, – зазначається у листі.

Водночас учасники АТО назвали ситуацію, яка виникла “зневагою думки більшості, адже долю представника вирішила група “підкилимників”.

Як повідомили представники громадських організацій бійців АТО, збори відбудуться у понеділок, 21 січня на території перед входом до будівлі Чернівецької обласної адміністрації (вул. Грушевського, 1).

Фото ілюсративне, Depo.ua.

Реклама

Залишити коментар