На Буковині посилили кордон ще одним підрозділом

Зважаючи на прогнозовану активізацію переміщення незаконних мігрантів та тютюнових виробів до країн ЄС, на Буковині прикордонники направили додатковий зведений загін для прикриття напрямків ймовірної протиправної діяльності.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Крім планової заміни військовослужбовців, що певний період нового року знаходилися на посиленні до підрозділів кордону таких, як відділ «Красноїльськ» та «Селятин», сьогодні прибуде близько ста військовослужбовців зведеного загону.

Підрозділ цілком автономний, що дає змогу реалізовувати додаткові завдання. Власне посилюючи лінійні підрозділи кордону, в рамках короткострокових профілактичних заходів під умовною назвою «Січень – 2019» на певних відрізках автошляхів, в межах контрольованих прикордонних районів, нестимуть службу спільні наряди з представниками Національної поліції, де буде організовано спільне цілодобове несення служби й створення стаціонарних або пересувних постів.

“Така спільна співпраця з Управлінням патрульної поліції дає змогу виявляти транспортні засоби, яким здійснюється підвіз незаконних мігрантів та тютюнових виробів до державного кордону, – зазначив перший заступник начальника загону – начальник штабу Сергій Рибаченко.

 

Реклама

Залишити коментар