У Чернівцях ще два ЖРЕПи хочуть ліквідувати шляхом реорганізації

Чернівецька міська рада на черговій сесії 31 січня голосуватиме за реорганізацію ЖРЕПу №9 та ЖРЕПу №11 шляхом їх приєднання до ЖРЕПу №17.

Відповідний проект рішення зареєстрували у міськраді у середу, 16 січня. Виконавцем проекту рішення виступає департамент ЖКГ міської ради.

Документом передбачено, що майно, права та обов’язки вказаних підприємств у випадку ухвалення рішення перейдуть до правонаступника – ЖРЕПу №17.

Голови комісій з реорганізації, як передбачено проектом рішення, мають забезпечити, в порядку встановленому законодавством, попередження та звільнення працівників КЖРЕП №9 та КЖРЕП-11, а також підготовку та подання Державній службі зайнятості списків осіб, яких звільняють з роботи з цих ЖРЕПів.

Разом з тим, міськрада має намір рекомендувати виконкому вирішити питання про списання житлових будинків з балансу КЖРЕП №9, КЖРЕП-11 та передачі на баланс (утримання, обслуговування) дитячих майданчиків, житлового, нежитлового фонду, рухомого та іншого майна комунальної власності, яке знаходиться на території підприємств, які реорганізовуються.

Фото – ЖРЕП-11, molbuk.ua.

Реклама

Залишити коментар