У Чернівцях погодили кандидата на посаду керівника Центру стерилізації тварин

У Чернівцях сьогодні, 14 січня, погодили кандидатуру Віктора Сворожинського на посаду керівника комунального підприємства “Центру стерилізації тварин”. 

Про це повідомляє ТРК “Буковина”.

Як зазначається, він не має досвіду роботи з тваринами, але каже, що знає, як зробити підприємство не збитковим.

“Нам потрібно створити медичну допомогу не тільки для собак, які є в центрі, а й для тих, хто має власників і живе у дома. Я знаю, що з роботою впораюсь, адже там нема що робити”, – повідомив Віктор Сворожинський.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Володимира Бешлея, цей кандидат має найбільший керівницький досвід.

“До цього Віктор Сворожинський працював заступником директора фірми “Автотранспорт” та начальником складів “Євровіндоус”. Окрім нього, на посаду директора комунального підприємства подали резюме семеро чернівчан. Серед них оператор таксі, психолог, підприємець, будівельник, працівниця центру стерилізації. Волонтерка Анжела Косован брати участь в співбесіді відмовилась. Віктора Сворожинського на посаду директора Центру стерилізації тварин має призначити секретар міської ради Василь Продан. Заключать контракт з новим керівником на випробувальний термін строком на три місяці”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, попередній керівник притулку для тварин Василь Виноградов написав заяву на звільнення.

Реклама

Залишити коментар