У Чернівцях у водія, який втік від екіпажів патрульних, відібрали водійське посвідчення

У Чернівцях водія автомобіля Mercedes, який утік від екіпажів патрульної поліції на вулиці Головній, знайшли та притягнули до адміністративної відповідальності.

Як відомо, наприкінці грудня патрульні поліцейські намагалися перехопити порушника на вулиці Головній у Чернівцях, але йому все ж вдалося втекти і зникнути у невідомому напрямку. Відео, на якому водій автомобіля марки Mercedes утікав від екіпажів патрульних поліцейських, оприлюднили у спільності chernivtsigram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений 100 000+ МІСТА ЧЕ ❤️ (@chernivtsigram)


Про те, що порушника все ж знайшли, повідомив керівник патрульної поліції Артур Шкроб на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

За його словами, у той момент поліцейські прийняли рішення припинити переслідування у зв’язку з поганими погодними умовами та щоб не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

“Доповідаю: патрульні поліцейські УПП в Чернівецькій області встановили особу водія та склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали, посвідчення водія вилучене!” – написав Шкроб.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Водія-втікача притягнули до адміністративної відповідальності ! ⠀ Всі пам’ятають історію про те, як патрульні переслідували транспортний засіб Mercedes E320, який порушуючи правила дорожнього влаштував погоню в місті. В той момент поліцейські прийняли рішення припинити переслідування у зв’язку з поганими погодними умовами та щоб не наражати на небезпеку всіх учасників дорожнього руху. Правильне рішення. ⠀ Доповідаю: патрульні поліцейські УПП в Чернівецькій області встановили особу водія та склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали, посвідчення водія вилучене! Водій вибачився і я впевнений – більше таких помилок робити не буде! ⠀ Керуйте відповідально, адже вчиняючи подібні дії ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й людей довкола. ⠀ Служити та захищати!👮‍♂💪 #поліцейськібудні #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Допис, поширений Артур Шкроб (@arthur_shkrob)

Реклама

Залишити коментар