Вулицю Січових Стрільців у Чернівцях відремонтували фактично за ніч – Бешлей

Сьогодні, 12 січня, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан звітує про стан ремонтних робіт на дорогах міста. Він вкотре наголосив, що за друге півріччя 2018 року було відремонтовано 30 доріг. 

Щодо ремонту основних об’єктів – проспекту Незалежності та вулиці Героїв Майдану – то наразі роботі перешкоджає погода.

Зараз на Героїв Майдану переносять лінії електропередач, працювало Тролейбусне управління, на наступному тижні буде працювати Чернівціобленерго.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ міської ради Володир Бешлей, їм не вистачило два місяці, аби вчасно закінчити роботи. На таке твердження присутні у залі відеагували гучним сміхом.

Присутній у залі Олексій Каспрук задав запитання, на яких підставах були внесені зміни до кошторисних проектів ремонтних робіт на проспекті Незалежності та вулиці Січових Стрільців.

На це Бешлей відповів, що за попереднім планом ремонтні роботи велися б довше, бо прописані технології вимагають більше часу. Як вплинуть зміни на якість проведених робіт – директор ЖКГ не повідомив.

Відповідаючи на запитання про ремонт вулиці Січових Стрільців Бешлей повідомив, що її відремонтували фактично за ніч. За словами директора ЖКГ, за попередньою документацією, аби втілити проект ремонту, вулицю довелося б перекрити на місяць. Тому було прийнято рішення про зміну проекту.

Як повідомив Олексій Каспрук, на вулиці Січових Стрільців замість проведення якісного ремонту поклали тільки один шар асфальту.

Реклама

Залишити коментар