Продан не зміг відповісти, хто ж платитиме за вивезення снігу з вулиці О. Кобилянської

У суботу 12 січня секретар Чернівецької міської ради Василь Продан прозвітував про стан ремонтних робіт на дорогах міста. Окрім того, обговорювали актуальне питання – прибирання вулиць від снігу.

Як повідомив керівник комунального підприємства “МіськШеп” Едуард Дущак, зараз на балансі є 12 прибиральних машин. Він підтвердив, що прибирання ведеться неналежним чином, другорядні вулиці не прибрані.  

За його словами, у пріоритеті ті вулиці, якими проходять маршрути громадського транспорту.

Присутні у залі чернівчани поцікавилися, чому технікою, яка належить “МіськШЕПу”, прибирали вулицю Ольги Кобилянської, ким це ініційовано, а також у скільки обійдеться вивезення снігу з пішохідної вулиці чернівчанам.

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан не дав можливості відповісти на це питання керівнику “МіськШЕПу”, розпорядившись надати дані тільки у письмовому вигляді.

Продан так і не зміг відповісти, хто ж платитиме за вивезення снігу. Значилось також, що  ініціатором такого рішення виступив департамент ЖКГ міської ради. Утім, ані Василь Продан, ані Володимир Бешлей чіткої відповіді не надали. Озвучивши тільки, що техніку у “МіськШЕПу” вони взяли за угодою.

Після цього у сесійній залі розгорнулася дискусія стосовно того, чи є збитковим комунальне підприємство “МіськШЕП”. За словами Продана, не громада має працювати на комунальне підприємство, а навпаки. На цьому він наголосив неодноразово, коли звучало питання про те, скільки договорів уклала Чернівецька міська рада із зазначеним підприємством про ремонт доріг у місті.

Олексій Каспрук запитав, на скількох з широко рекламованих відремонтованих 30-ти доріг працювало КП “МіськШЕП”. Утім, Продан зачитав лише перелік цих вулиць, вкотре проігнорувавши запитання чернівчан.

Реклама

Залишити коментар