Проросійські сили готують провокації через отримання Україною Томосу

Капелани з усієї України повідомляють про можливість провокацій на релігійному ґрунті від імені “Правого Сектору”.

Про це повідомляє Синодальне управління військового духовенства Православної Церкви України.

Їх організатори закликають застосувати силу до вірян та кліриків РПЦ в Україні. Провокації мають відбуватися на камери для створення медійної картинки “гонінь” та “релігійної війни” в Україні, про які постійно говорять у кремлівських ЗМІ.

Синодальне управління військового духовенства Православної Церкви України звернулося до українських вірян із закликом бути пильними, не піддаватися на провокаційні дії ворога: “Не даймо агресору зіпсувати свято українцям у ці історичні дні – отримання Томосу про автокефалію Православної Церкви України”!

Як повідомляють в Інституті демократизації та розвитку, після програшу на дипломатичному рівні, та все ж підписаному Томосу, Росія активізує провокації на території України.

За даними ЗМІ в Україні готуються провокаційні дії під виглядом активістів “Правого Сектора”. Головною метою яких є створення медійної та інформаційної ширми для кремлівських ЗМІ. Не виключено, що дії провокаторів будуть мати силовий характер щодо прихожан РПЦ. Головною метою, яких є вказати на утиск прав громадян у виборі віросповідання.

Головна мета сьогодні – це не піддатись цим провокаціям, уникнути кровопролиття та бути втягнутим до силових дій. Варто залишатись пильними.

Нагадаємо, 5 січня 2019 року Україна нарешті отримала власну Незалежну Автокефальну Церкву. Створення Незалежної Української Церкви не залишилось без уваги Москви. Росія разом з російською церквою не визнає створення Православної Церкви України. Офіційно заперечує будь-яке визнання та закликає свої сателіти також не визнавати її.

Фото ілюстративне, antikor.com.ua.
Реклама

Залишити коментар