У Чернівцях водійку курйозної ДТП на проспекті оштрафували і позбавили права керування

У Чернівцях суд оштрафував водійку автомобіля Nissan Note та позбавив її права керування транспортними засобами через резонансну дорожньо-транспортну пригоду у жовтні 2018 року.

Як зазначається у судовому реєстрі, у листопаді Шевченківський районний суд Чернівців визнав її винною в скоєнні адміністративного провопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП, повідомляє molbuk.ua.

Згідно з постановою, обвинувачена 12 жовтня 2018 року о 15.30 керувала автомобілем Nissan по проспекту Незалежності у стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку проводився і лікаря-нарколога за адресою: вул. Миколаївська, 30-А м. Чернівці.

Суд наклав на обвинувачену адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном один рік.

Згодом водійка подала апеляційну скаргу, в якій зазначила, що постанова районного суду є незаконною.

Проте Чернівецький апеляційний суд залишив без задоволення цю скаргу, а також передбачив, що постанова Шевченківського районного суду, якою водійку було визнано винуватою у вчиненні адмінправопорушення, залишається без змін. Постанова набрала законної сили негайно, є остаточною і оскарженню не підлягає.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях дівчина-водій легкового автомобіля, який зіткнувся з позашляховиком на проспекті Незалежності, проводила пряму трансляцію в соцмережі під час керування автівкою.

Реклама

Залишити коментар