У Закарпатському Легіоні прокоментували відео полоненого бойовиками солдата їхньої бригади

У 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді підтвердили, що на опублікованому бойовиками терористичної організації “ДНР” відео – їхній солдат Андрій Качинський.

Про це йдеться у заяві прес-служби 128-ї ОГШБр у соцмережі Facebook.

“У зв’язку з поширенням підконтрольним російсько-окупаційним військам ЗМІ відео з поясненнями Андрія Качинського, повідомляємо наступне: Так, на відео дійсно військовослужбовець нашої бригади. Ми розуміємо, що дані пояснення отримані під тиском та жодним чином не засуджуємо його за це. Більш того, підкреслюємо, що він не може нести відповідальність за свої слова”, – сказано у повідомленні.

У Закарпатській бригаді також зазначили, що роблять все можливе для найскорішого повернення бійця додому, до процесу також залучені міжнародні організації.

Як відомо, в ніч з 28 на 29 грудня зник один із військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. За даним фактом військова прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Бойовики “ДНР” заявили про захоплення в полон українського військового, продемонструвавши його автомат.

Фото – скріншот з відео, опублікованого бойовиками.

Реклама

Залишити коментар