Бешлей переклав вину за “ямковий ремонт” чоботом на “МіськШЕП”

У департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради розпочали службову перевірку за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками комунального підприємства “МіськШЕП”, які ногами розрівнювали асфальт у ямі на вулиці Комунальників.

Про це повідомив директор департаменту Володимир Бешлей, йдеться у сюжеті новин телеканалу “Буковина”.

“Комунальники намагаються різними способами усунути цю ямковість. Це – фактично аварійність на дорозі. Таке рішення прийняли працівники “МіськШЕПу”, таким чином вирішити проблему на Комунальників. Хоча департамент такі роботи не давав завдання виконувати. Це була власна ініціатива “МіськШЕПу”. Ми розбираємося саме в якості виконання цих робіт, і, відповідно, будуть прийняті кадрові рішення”, – сказав Бешлей.

Відомо, що у Чернівцях 3 січня користувачі соцмережі Facebook зняли на відео, як дорожники виконують ямковий “ремонт” на вулиці Комунальників. На відео видно, що ні про яке дотримання технологій не йдеться, робітник просто чоботом “розрівнює” асфальт у ямі. Допис опублікував Vyacheslav Bogitsoi у спільноті СтопХам Буковина.

Як раніше повідомлялося, Володимир Бешлей заявив, що відремонтував у Чернівцях більше трьох десятків доріг.

Реклама

Залишити коментар