У Чернівцях під брендом відомих марок продавали фальсифіковану ікру – поліція

На одному із торгових ринків Чернівців в упаковках з логотипами відомих марок продавали підроблену ікру. У контейнери насипали суміш дешевої сировини та неякісного продукту.  

47-річний чернівчанин звернувся до Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області із заявою про те, що невідомі особи на одному із ринків Чернівців продали неякісну червону ікру відомої марки.

За словами потерпілого, внаслідок вживання продукції неналежної якості він отримав харчове отруєння.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

“Слідчі та детективи ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області провели низку слідчих та оперативно-розшукових заходів і викрили зловмисника. Правоохоронці з’ясували, що чернівчанин розгорнув на території Чернівців виробництво контрафактної ікри”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відділі комунікації, під час обшуків у орендованих приміщеннях працівники поліції виявили та вилучили червону і чорну ікру в пластикових пакетах, а також готову продукцію для продажу законсервовану у бляшаних банках, з незаконно використаними чужими брендами, обладнання та матеріали для фасування ікри.

Поліцейські повідомили, що було вилучено більше 3500 упаковок різного об’єму контрафактного товару.

Наразі триває досудове розслідування. Працівники поліції з’ясовують походження сировини та встановлюють усіх осіб, причетних до вказаного злочину.

 

Реклама

Залишити коментар