У Чернівцях затримали квартирного злодія з Кавказу

Чоловік підозрюється у скоєнні ряду крадіжок з осель буковинців. Правоохоронці викрили зловмисника одразу після вчинення чергового злочину.

Поліцейські Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області в ночі 25-го грудня затримали квартирного крадія відразу після скоєння злочину, повідомляє прес-служба поліції Буковини.

Співробітники поліції встановили, що раніше судимий 56-річний виходець з Кавказького регіону  протягом тривалого часу обкрадав помешкання чернівчан. Здебільшого у вечірній час шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей  потрапляв до осель буковинців, звідки викрадав гроші та дорогоцінні вироби.

Крім цього, в 2017 році за ініціативи оперативників УКР спільно з співробітниками Управління державної міграційної служби даного громадянина видворено за межі України, на підставі порушення правил перебування  в нашій країні. Однак чоловік змінивши прізвище, повернувся на територію України і продовжив займатися протиправною діяльністю.

Під час затримання злодія-іноземця поліцейські виявили в нього набір інструментів для відмикання замків вхідних дверей, 5 тисяч гривень, складаний ніж, срібні і золоті прикраси. В ході проведення санкціонованого обшуку в орендованому помешканні крадія поліцейські вилучили набори відмичок, заготовки ключів під різні типи замків, мисливський ніж, електронні ваги, пристрій для визначення цінних каменів, 1900 євро та інші речові докази вчинення крадіжок.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліція перевіряє порушника на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Чернівців та інших регіонів України.

Реклама

Залишити коментар