У Чернівцях виконком дозволив цілодобовий режим роботи піцерії Чинуша

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради затвердив цілодобовий режим роботи піцерії “Наше пиво” на вулиці Героїв Майдану, 103-Г.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету, пише molbuk.ua

Під час першої спроби голосування за це питання виконкому не вдалося ухвалити це рішення – його підтримали лише п’ять членів комітету: Антоніна Бабюк, Андрій Рогатюк, Василь Зазуляк, Володимир Середюк та Ярослав Шешур. Водночас Ілля Горбатюк, Олександр Ковтун, Наталія Фрунзе, Сергій Босовик, Степан Меленко і Микола Проданюк не брали участі в голосуванні. Секретар міськради Василь Продан був відсутнім під час засідання.

Директор департаменту економіки Віталій Гавриш під час засідання виконкому повідомив, що піцерія знаходиться внизу лише на першому поверсі.

“Вона в основній будівлі, не примикає до будівлі. З будівлею піцерія не має спільної стіни. Це – добудова на першому поверсі”, – сказав він.

На прохання секретаря виконкому Антоніни Бабюк, члени комітету повторно розглянули й проголосували за це питання. Рішення ухвалили 8-ма голосами членів виконкому. Також члени виконкому підтримали це рішення в цілому 8-ма голосами, повідомляє видання.

Фото – IGotoWorld

Реклама

Залишити коментар