У Чернівецькій області з 11 районів планується утворити три

Народний депутат України Максим Бурбак повідомив, що у Чернівецькій області замість 11-ти районів можуть залишитися лише три. При цьому кількість районів у кожній області, швидше за все, співпадатиме із кількістю госпітальних округів

Про це нардеп зазначив, коментуючи заяву прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо скорочення з 490 до 100 районів, пише “Молодий буковинець”.

“Саме тоді мешканці Чернівецької області вдячно згадають нашу з Миколою Федоруком принципову позицію, завдяки якій у Чернівецькій області було вирішено утворити три госпітальних округи замість двох – як запланував спочатку Київ. Тобто, тоді Чернівці не мали би шансів бути центром майбутнього укрупненого району”, – сказав Бурбак.

Як повідомляє видання з власних джерел, очікується, що у майбутньому парламент затвердить три райони у складі Чернівецької області: Хотинський, Чернівецький та Вижницький.

Наразі Чернівецька область складається з 11-ти районів – Вижницького, Герцаївського, Глибоцького, Заставнівського, Кельменецького, Кіцманського, Новоселицького, Путильського, Сокирянського, Сторожинецького та Хотинського.

Фото – 0372.ua.

Реклама

  • Слава тобі Господи!Може тоді хочь цих бездарників-депутатів буде в рази менше…

Залишити коментар