Побиті вікна, пошкоджені меблі – наслідки падіння дерева у центрі Чернівців

Розбиті вікна, обірвані електролінії, пошкоджені меблі та двері. Внаслідок падіння аварійного дерева на вулиці Гоголя в центрі Чернівців постраждали дві квартири.

Чернівчанин Василь Андрійчук розповів про шкоду, яку заподіяло дерево його помешканню. Про це йдеться у сюжеті телеканалу “Буковина”.

Як повідомив чоловік, вікно повністю розбите. У його кімнаті також пошкоджені меблі та скло дверей, куди вдарила гілка.

“Якби я сидів, не дай Бог, по центру – був би гаплик мені”, – додав Василь Андрійчук.

Шестеро рятувальників понад чотири години розпилювали стовбур дерева, яке пошкодило покриття будинку та обірвало електролінії.

Місцеві жителі кажуть, що неодноразово зверталися до Тресту зеленого господарства, аби ті спилили це дерево.

“Весною воно пустило листя, а потім листя раптово зникло, і дерево всохло. Воно не здавалося аварійним, не хилилося. Я ще вчора під тим деревом стояла”, – розповіла чернівчанка Наталія Гакман.

Мешканці двох квартир, які постраждали через падіння дерева, звернуться з листом до міської ради з проханням компенсувати шкоду.

Реклама

  • Класно Ви обрізати свідчення мого батька, сусідки і рятувальників… Дерево впало тому що сусіди з будинку навпроти впродовж декількох місяців з підвалу поливали коріння кислотою, що підтвердили працівники рятувальної служби,вказавши на колір(жовто-сірий) і структуру(рихлу) коріння. А важливо “гаплик” в новині вказати…

Залишити коментар