У Чернівцях вулицю О. Кобилянської від снігу “делікатно” прибирали грейдером

Чернівчани обурені господарниками міста, які не дбають ні про культурну спадщину Чернівців, ні про його естетичний вигляд. Не кажучи вже про бережливе ставлення до комунального майна. 

У спільноті “СтопХам Буковина” у соціальній мережі Facebook користувач Сергій Кушнір опублікував відео, підписавши його “Укладання плитки” і прибирання снігу на вул О. Кобилянської”.

Допис набирає переглядів, а у коментарях до відео люди висловлюють обурення стосовно недбальства комунальних служб у відношенні до майна міста.

На кадрах із відео видно, як грейдер, який важить не менше 15 тон, розчищає сніг по вулиці Кобилянській. При цьому, він їздить також і тротуаром, де нещодавно було замінено плитку.

“Кобилянську?! Грейдером??! ОМГ…”, – написав Олексій Каспрук.

“Особисто бачила, по тротуарчику, нічого, наступної зими плиточку перекладуть, аби ту, що зараз знята доуклали, по сніжку”, – прокоментувала Ольга Дорош.

“А більшого трактора не було для “делікатного” прибирання?” – залишив у коментарях запитання Роман Бурка.

Під дописом люди жартують, публікуючи відеомеми. Однак усі погоджуються, що таке господарювання неодмінно призведе до нових втрат, оскільки пішохідна доріжка зазнає деформацій під вагою грейдера.

Відео – Сергій Кушнір

Реклама

Залишити коментар