У Чернівцях відділення радіології онкодиспансеру відремонтують за кошти міжнародного проекту

На реконструкцію відділення радіології Чернівецького обласного онкологічного диспансеру на вулиці Героїв Майдану, 242 передбачено грантові кошти загальною вартістю 75 тис. євро.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в. о. голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк.

Як йдеться у дописі, співпраця між Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Державним агентством з питань надання міжнародної допомоги (Румунія) започаткована відповідно до домовленостей, досягнутих в рамках спільного візиту Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та Міністра закордонних справ Румунії Теодора-Віорела Мелешкану на Буковину.

“У рамках співпраці підписано План заходів з підготовки та реалізації пілотного проекту з ремонту відділення радіології Чернівецького обласного онкологічного диспансеру. Зокрема, під час зустрічі з керівництвом Агенції 12 липня 2018 року у м. Чернівці було підписано партнерську Угоду на реалізацію проекту “Реконструкція приміщень (корпуси А, Б) Чернівецького обласного онкологічного диспансеру за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 242 в частині ремонту відділення радіології” загальною вартістю 75 тис. євро грантових коштів”, – написав Павлюк.

Проект про реконструкцію онкодиспансера є частиною річного плану міжнародного співробітництва щодо розвитку та гуманітарної допомоги на 2018 рік, що реалізується за підтримки МЗС Румунії.

“Сьогодні 21 грудня 2018 року у м. Бухарест (Румунія) відбулося підписання Фінансової угоди між партнерами проекту з метою його практичної реалізації та отримання першого авансового фінансування. Дані фінансові можливості дозволять розпочати ремонт на першому поверсі”, – повідомив в. о. голови Чернівецької ОДА.

Михайло Павлюк додав, що решта коштів – більше 20 млн. грн. у рамках більшого проекту подані заявкою на ДФРР на наступні два роки.

Фото – скрін, youtube.com.

Реклама

Залишити коментар