У Чернівцях директор притулку для тварин звільнився через брак фінансування на розвиток закладу

Василь Виноградов, директор притулку для тварин у Чернівцях, підтвердив, що написав заяву на звільнення. Документ підписали сьогодні, таким чином з 26 грудня він буде звільнений з посади.

Василь Виноградов працював директором притулку для тварин з початку його створення – другої половини 2016 року, пише molbuk.ua.

Серед основних причин свого звільнення Василь Виноградов назвав відсутність грошей на розвиток притулку.

“Міська рада виділила земельну ділянку під будівництво притулку, європейці побудували будівлю, щоби був притулок. Але впродовж 2018 року жодних коштів на розвиток притулку не було. У програмі “Комфортне місто” було передбачено кошти на розвиток підприємства. Зокрема на будівництво третьої черги притулку мали виділити 1,5 мільйона гривень. Це не підтримали. Також планували закупити обладнання – рентген, УЗД. Але і це не підтримали. Ми отримали загалом цього року 2,7 мільйона гривень на надання послуг та утримання тварин”, – сказав Василь Виноградов.

Також Виноградов зазначив, що часто чув у свій бік критику з приводу роботи. І це теж є однією з причин звільнення.

“Хай той, хто критикує, спробує працювати. Саме тому, я рекомендував призначити директором притулку Анжелу Косован. Вона колись працювала інженером у притулку, але звільнилася. Зараз є волонтером. Перед своїм звільненням я зателефонував Анжелі і сказав, що буду її рекомендувати на посаду директора притулку. Сказала, що згідна працювати. Сподіваюся, вона зможе витягнути притулок, а не розвалити”, – сказав Василь Виноградов.

Він сказав, що після звільнення планує допомагати притулку для тварин.

Реклама

Залишити коментар