Мартинюк розповів, за що його звільнили з посади начальника управління освіти

Екс-начальник управління освіти Чернівецької міськради Сергій Мартинюк розповів журналістам телеканалу ТВА про своє звільнення з посади.

Він зауважив, що його звинуватили в розсекреченні таємних даних. Справа в тому, що для оформлення безкоштовного харчування у школах дітей учасників АТО, бухгалтерія збирала копії довідок та документів батьків. Секретар міськради вирішив використатися це, як привід для звільнення, каже освітянин.

“Зателефонували з відділу кадрів міської ради, запропонували підійти до них, підписати ознайомлення з розпорядженням секретаря про моє звільнення і забрати трудову книжку”, – розповів Мартинюк.

“Особливо не розписували – на скільки мене за день до того ознайомили – виявляється, проводилося службове розслідування СБУ. Мене ознайомили з тим актом за день до того”, – додав екс-посадовець.

За словами секретаря міськради Продана, Мартинюка він звільнив ніби то “за порушення правил поводження із секретними документами”.

Також Сергій Мартинюк заявив, що з таким формулюванням він не погоджується та позиватиметься до суду щодо поновлення на посаді.

Реклама

Залишити коментар