Більше 50 тисяч львів’янка витратила на лікування після нападу прирученого ведмедя

На початку грудня на львів’янку Катерину Бридун напав ведмідь на території бази відпочинку “Християна” на Івано-Франківщині. Витрати на лікування уже перевищили 50 тисяч гривень. Власники бази відпочинку не коментують ситуації і не йдуть на контакт з потерпілою.

Жінка досі перебуває в хірургічному відділенні. Вона перенесла дві операції, попереду ще одна і тривалий курс реабілітації. Про це передає ZAXID.NET.

Потерпіла хоче добитися від власників бази відпочинку відшкодування витрат на лікування, які уже перевищили 50 тис. грн, але ті не йдуть на контакт. Жінка звернулася в поліцію і має намір добиватися компенсації збитків.

Як повідомила потерпіла, коли вона підійшла до клітки, ведмідь був спокійним і не реагував на відвідувачів. Утім, коли жінка на мить повернулася до клітки спиною, звір миттю встав, схопив її за куртку, волосся і почав тягнути до клітки, гризти руку.

Від ведмежих обіймів у Катерини Бридун залишились синці, подряпини, вона втратила чимало волосся і у неї серйозно постраждала права рука. Вона отримала відкритий перелом обох кісток правого передпліччя зі зміщенням, кусано-рвану рану руки.

Лікарі вважають, що жінці дуже пощастило, що ведмідь не ушкодив на руці важливих судин, бо тоді ситуація була б значно складніша.

За словами потерпілої, вона дуже не хоче судитися з власниками бази відпочинку, бо на це треба витратити багато часу. Але вона хоче, щоб їй відшкодували вартість лікування, адже на ліки, за словами Катерини, вона вже витратила 50 тис. грн, а лікування триває.

“Сподіваюся, що вдасться вирішити цей інцидент без суду. Утім, побачимо, чи підуть власники бази на контакт. Хочу ще додати, що у мене є довідка від лікарів і результати аналізу, що на момент прибуття в лікарню у мене в крові було “нуль” алкоголю, бо вже і такі домисли лунають”, – каже жінка.

Згідно з даними бізнес-платформи YouControl, єдиною засновницею ТОВ “Християна” є Надія Федорчук. Вона також відмовилась від будь-яких коментарів.

Реклама

Залишити коментар