У Чернівцях чоловік після погроз стрибнути з мосту намагався втекти

Ввечері 15 грудня у Чернівцях патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував стрибнути з мосту через річку Прут.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Буковини.

Зазначається, що правоохоронці прибули на виклик про спробу самогубства та виявили громадянина, який стояв на оглядовому майданчику під мостом і погрожував стрибнути.

Після спілкування він погодився піднятись,але за умови, якщо поліція покине міст. Потім чоловік попрямував по краю моста в напрямку вул Гагаріна, зістрибнув і втік від поліцейських..

Пізніше його затримали на міському пляжі та передали медикам, заявили в поліції..

Реклама

  • Я хотів вчора написати пост з цього приводу, але почав гортати новини не знайшов повідомлення про цей випадок . Але коли мені потрапив на очі цей пост , вирішив , що я МУШУ донести до громадськості ПРАВДУ.

    Тож сідайте зручніше і читайте.

    Вчора ввечері , біля 21.00 год
    ( 15. 11 2018) ,їдучи по дорозі по мосту через р. Прут біля Дріджзаводу,
    я побачив велике скупчення поліцейських машин, машину швидкої допомоги, а також рятувальників . Маючи великий досвід священичого і військового служіння, зрозумів, що там БІДА. Тому не міг там не зупинитись. Машину залишив майже в кінці мосту (в напрямку вул. Гагаріна). Підійшовши до середини мосту, місця подій, побачив на мостовій опорі чоловіка, котрий заявляв про те, що має намір кинутися з мосту вниз.Почав з ним спілкування довге, що тривало майже 20 хв. Чололовік довірився і сказав , що підніметься тільки при умові, коли відїдуть ” менти” і, тож мені довелося вмовляти “ментів “ще 20 хв. ,щоб розїхалися і.На диво це було важче, ніж вмовити відчайдуху, але всі прилипли до перил ніби бажали бачити “режим польоту”. І ,зрештою, ЩАСТЯ !!! З тяжким трудом вдалося впросити поліцію відїхати.Чоловік піднявся на міст, і згодився пройти зі мною, і сісти в мою машину. Я йішов по мосту , а він паралельну рухався за колесовідбійником. Постійно вимагаючи, щоб “менти” відійшли. Пройшовши десь приблизно 50 – 60 м.по посту до машини, я ввесь час спілкувався з ним. Коли наблизилися до машини, я відчинив йому (зумисно) задні ліві двері. І, коли цей відчайдуха був на відстані півтора метра від машини, зявилась поліцейська машина і поліцейські, виблискуючи значками. Побачивши їх чоловік відразу ж метнувся і кинувся з мосту.
    Ось така правда про професійність нової поліції.

Залишити коментар