Проросійський канал готує замовні матеріали проти нардепа з Буковини

“112 канал”, який формально належить близькому соратникові Віктора Медведчука, а реально – “кумові Путіна”, сьогодні запустив в ефір анонс програми із замовними матеріалами проти лідера парламентської фракції “Народний фронт” Максима Бурбака.

У відповідь на провокацію політична сила оприлюднила офіційну заяву, у якій закликає політсилам об’єднатися для спільного бойкоту інформаційних рупорів Кремля, а також звертається до РНБО та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою розглянути порушення стандартів журналістики каналами Медведчука і вжити передбачених законом заходів.

Про це йдеться в офіційній заяві політичної сили.

Зміст і стилістика анонсу передачі на “112 каналі”, як йдеться у повідомленні, свідчать про низькопробний інформаційний бруд. 

Як заявили у “Народному фронті”, вони ніколи не підуть на компроміси з тими, хто займається пропагандистською підривною роботою проти нашої країни.

“Ми неодноразово вимагали відсторонення Медведчука від участі у Тристоронній контактній групі від України, припинення його безперешкодних перельотів до Москви під прикриттям звільнення українських заручників, а насправді для отримання чергових інструкцій від Путіна для реалізації реваншистських планів в Україні”, – йдеться у заяві.

У партії нагадали, що вони закликали Службу безпеки України розслідувати діяльність Медведчука, а також підтримали рішення Верховної Ради України щодо розгляду РНБО питання про запровадження санкцій проти телеканалів, які діють в інтересах країни агресора, і оголосили бойкот каналам Путіна-Медведчука.

Тому “Народний фронт” повторює свою вимогу – проявити політичну волю і у законний спосіб із залученням відповідних державних структур захистити Україну від інформаційної агресії на нашій території.

Реклама

Залишити коментар