У скандальних фірмах “Порядок в домі” та Єврокомунбуд” працюють неоформлені співробітники – нардеп

У Чернівцях під час перевірок компаній-управителів багатоквартирних будинків Департаментом соціального захисту населення ОДА було виявлено працівників без належного оформлення трудових відносин.

Зокрема, у ПП “Порядок в домі” є один такий працівник, а в ТОВ “Єврокомунбуд” – п’ятеро.

Про це йдеться в офіційному листі Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА, який опублікував на власній сторінці у Facebook народний депутат України Максим Бурбак.

“Про злочинну схему так званих фірм запроданців, яким передали в управління понад 600 будинків в Чернівцях, знають всі. Порушені кримінальні справи, ведеться розслідування. Не один раз закликав чернівчан не платити шахраям з ПП «Порядок в домі» та ТОВ «Єврокомунбуд», які вже з вересня місяця нараховують плату за фактично не надані послуги. Тепер нові правопорушення – використання працівників без оформлення трудових відносин. А це не сплата податків до місцевого бюджету. Тобто, беруть гроші з людей ні за що, кладуть в кишеню, ще й податки не платять. Картина маслом!!!”, – йдеться у дописі нардепа.

Реклама

Коментарі:

  • Не платите этим конторам. Услугу не оказывают, телефоны отключены, физически их нет, а, значит, это мошенники. После выборов они исчезнут

  • Хотів поцікавитись про калькуляцію тарифів, бо на 300 % вищи ніж були в ЖЕКу, про необхідність заключення договору, про те, що нарахували людям плати за фактично ненадані послуги…, але телефони не відповідають. Підозра така, що, крім директора в штаті єврокомунбуда , більше нікого нема. Уявляю скільки бабла планується скосити з лохів які будуть им платити, навіть за пару місяців.

  • Вот уроды !

Залишити коментар