Перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу можна у два кліки – сервісний центр

Головний сервісний центр МВС презентував новий електронний сервіс, за допомогою якого у два кліки можна перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Така послуга дає змогу кожному громадянину самостійно впевнитись, чи було видано свідоцтво за вказаним номером. Про це повідомляє Регіональний сервісний центр МВС.

Щоб впевнитися, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося, достатньо ввести на сайті сервісного центру  серію (три літери) та шестизначний номер документа у відповідні поля.

“У випадку, якщо дана інформація міститься в Єдиному державному реєстрі МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з’явиться вся інформація, зазначена на бланку свідоцтва, крім особистих даних власника транспортного засобу”, – йдеться у повідомленні.

Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно.

Як зауважив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, онлайн-сервіс допоможе убезпечити ринок від шахрайства при отриманні транспортних послуг, при найманні працівників на роботу, каршерінгу та купівлі авто тощо.

 

Реклама

Залишити коментар