Чернівчанин, який травмувався на проспекті, оголосив про пікет міськради

Мирну акцію протесту під Чернівецькою міською радою сьогодні, 12 грудня, анонсував Артем Кривов’язий, який травмувався, падаючи з дерев’яного помосту на проспекті Незалежності.

Про це він повідомив у відео, яке оприлюднене на його сторінці у соцмережі Facebook.

Артем Кривов’язий повідомив, що після наданої медиками допомоги на місці пригоди, поліцейські відвезли активіста додому.

Випадок на проспекті Незалежності спонукав активіста прийняти рішення про проведення вранці у середу акції під ратушею.

“Я вас наполегливо прошу – завтра я хочу зібрати під міськрадою мирну акцію. Прошу вас підтримати мене так, як я підтримував останні роки: взяти вулицю Щербанюка, взяти вулицю Калинівську,.. коли були ті аварійні ями. Багато хлопців з міста приїжджали, підтримували, брали участь у цих акціях”, – повідомив чоловік.

Артем Кривов’язий у середу висловить перелік вимог до чиновників міськради щодо убезпечення вулиць Чернівців.

“Це ваша безпека, це наша безпека, це безпека наших дітей. Я вас прошу мене завтра підтримати та прийти до 10 години під міську раду на законну мирну акцію, яку я хочу провести. Тому що сьогодні постраждав я. Завтра, не дай Бог, я би дуже не хотів, щоб постраждав хтось із дітей”, – заявив Кривов’язий.

Він підкреслив, що не підтримує нікого з чинних чи колишніх керівників міста, натомість запевнив, що його цікавить лише безпека на вулицях Чернівців.

Реклама

Залишити коментар