Бешлей зізнався, що бачив поламану палету ще вдень: скандал навколо проспекту триває

Скандал навколо проспекту Незалежності у Чернівцях триває. 10 жителів влаштували ще одну акцію, уже безпосередньо на місці вчорашньої пригоди, у якій Артем Кривов’язий травмувався на пішохідній доріжці.

Пікетувальники вимагали у місцевої влади подбати про безпеку людей та навести лад із пішохідним переходом на дорозі, яку заклали палетами, повідомляє molbuk.ua.

Учасники акції зустрілися з керівником департаменту житлово-комунального господарства Володимиром Бешлеєм. Посадовець запевнив, що хід ремонту доріг у Чернівцях перебуває під постійним контролем міськради.

Між Бешлеєм і Кривов’язовим розгорілася суперечка. Активіст розкритикував дії посадовця та демонстративно відліпив з чола лейкопластир:

“Ви мені казали, що нема (поранення, – авт.). Нема? Ану дивіться!”, – вигукнув активіст, додавши: “Я білу сорочку не одягаю і не ходжу по місту”.

Бешлей натомість звинуватив активіста у брехні, зазначивши, що палета була зламана не під ногами Кривов’язого.

“Брехня, я їхав вдень. Білий день. Ви ввечері впали? Я бачив цю переломану палету вдень!” – сказав Бешлей.

Відео з акції протесту оприлюднив користувач соціальної мережі Facebook Artem Muller.

 

Реклама

  • таких ” сліпих ” дипілів треба навчити під ноги дивитись і не заважати працювати людям,дивно що там каспрука не було і бурбак не звернувся з заявою до прокуратури щоб розслідувала і знайшла винних

Залишити коментар