Волонтерів пропонують не штрафувати за нерозмитнені авто для потреб військовим – законопроект

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, яким пропонують звільнити від відповідальності власників нерозмитнених автомобілів на єврономерах, які передали ці авто на потреби Збройних сил, Національної гвардії та іншим силовим структурам, які беруть участь в Операції об’єднаних сил на Донбасі.

Позафракційні депутати пропонують не поширювати штрафні санкції на власників нерозмитнених авто, які передали транспортні засоби на потреба військових, задіяних у зоні проведення ООС.

При цьому, пропонується, що відповідні зміни будуть стосуватися лише авто, переданих військовим до набуття чинності законів про запровадження нової формули розмитнення.

“Тож, відповідно до прийнятих законодавчих актів, за допомогу військовим, що захищають Україну, беручи участь в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, волонтерам держава “віддячить” досить суворим покаранням”, — йдеться у пояснювальній записці законопроекту.

Фото ілюстративне, antikor.com.ua.

 

Реклама

Залишити коментар