На Буковині під час пожежі загинув чоловік

9 грудня у селі Грушівка Глибоцького району у житловому будинку, де проживав 64-річний чоловік, виникла пожежа.

Дим із будівлі помітили сусіди, які і виявили господаря дому вже без ознак життя.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Пожежно-рятувальні підрозділи, як повідомили в Управлінні, на місце події не викликали. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Як повідомили в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області, всього на Буковині за вихідні сталося 4 пожежі, під час яких одна людина травмувалась та одна – загинула.

7 грудня у селі Верхні Синівці Глибоцького району загорівся гараж. Вогонь помітив власник будівлі. На місце події прибув черговий караул 14 державної пожежно-рятувальної частини з смт Глибокої, місцева пожежна охорона сіл Станівці, Тереблече, Опришени.

Під час спроб місцевих мешканців ліквідувати пожежу травмувався сусід господарів.  Чоловік впав з драбини, звідки гасив вогонь, та отримав перелом правої плечової кістки.

Унаслідок пожежі згоріла будівля гаража, господарські речі, автомобіль. За попередньою інформацією фахівців, до такої пожежі призвело коротке замкнення електромережі в гаражі.

Заставнівські рятувальники впродовж вихідних ліквідували ще 2 пожежі: у літній кухні в селі Задубрівка та у житловому будинку в селі Ржавинці.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Реклама

Залишити коментар